La calor cedeix i el temps d'estiu persisteix

Una bombolla d'aire càlid al centre i sud de França mantindrà les temperatures desbocades a tot el país

Néstor GómezActualitzat

Ni rastre de precipitacions. L'atmosfera està totalment estancada i escalfada, amb un embossament d'aire molt càlid al centre de França i que afectarà el cor d'Europa. Quant de temps fa que no obriu el paraigua, per pluja?

Només sol

L'absència de moviment atmosfèric farà que el temps sigui radiant, amb un cel net de núvols a tot el país. Els pocs núvols que apareixeran seran testimonials i gens amenaçadors, al matí situats a la costa de Tarragona i a la tarda sobre alguna muntanya del prelitoral.

Temperatures caniculars al setembre

Les temperatures mínimes i màximes cediran, la nit serà una mica més suportable a la costa i durant el dia l'ambient no serà tan tòrrid. Malgrat que les temperatures baixin entre 2 i 4 graus, com que partim de valors tan elevats, la calor estarà garantida. Dels 42 ºC de diumenge i dels 40 de dilluns es passarà a unes màximes de 36 a 38 ºC al pla de Lleida i a la Ribera d'Ebre.

I els propers dies... 

Sense canvis a la vista pel que fa a les precipitacions. S'esperen uns quants dies de sol. Els núvols apareixeran dimecres i els ruixats, potser, dijous.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut