Juliol arrenca amb temps estable i sense calorades

Els primers dies del nou mes es presenten amb un clàssic temps d'estiu. Els ruixats de tarda aniran a la baixa.

Néstor GómezActualitzat

Persisteix la situació atmosfèrica de bassa d'oli sobre el mediterrani, mentre que a l'atlàntic i el centre continental continuarà el reguitzell de sistemes frontals. Arriben dies d'estiu, de calor continguda i de ruixats cada cop més residuals.

Temps assolellat i ruixats

Després dels ruixats de la matinada al Pirineu de Lleida, el dia serà radiant a la major part del país. Només a primera hora del dia hi haurà núvols al sud de la costa Daurada i al delta de l'Ebre, inofensius. Amb l'arribada del migdia sorgiran núvols com bolets al Pirineu i Prepirineu que descarregaran ruixats i algunes tempestes. Avui seran menys importants que els de dijous on es vas recollir fins a 65 l/m² a Abella, 44 a caldes de Boí i 4 a Tregurà.

Ambient càlid 

La calor formarà part d'aquestes primeres jornades de juliol. Una calor sense excessos que durà els valors més alts del dia cap als 32 ºC a la plana de Lleida. La xafogor es deixarà sentir a la façana costanera.

I el cap de setmana...

L'estabilitat avançarà una mica més durant tot el cap de setmana, sense sorpreses. Dos dies de sol i de ruixats només al Pirineu, pocs dissabte i aïllats diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut