Montellà (Urgell Ubach)

Gran domini del sol i ruixats testimonials

Dies de primavera que porten tot tipus de temps. Ara entrem en uns dies més estables, però no lliures de ruixats.

Néstor GómezActualitzat

Les altes pressions tornaran a guanyar terreny per tota la conca mediterrània i el cor d'Europa. Les borrasques lliscaran per la costa atlàntica.

Més sol que núvols

Ja som dins d'un parèntesi de dies estable on predominarà el sol arreu del país. Al matí, poden aparèixer algunes boirines o boires de curta durada a les planes interiors i en algunes valls del Pirineu. En paral·lel, hi haurà núvols baixos al golf de Roses que poden tapar el cel de l'Alt Empordà. A la tarda, sorgiran núvols sobre les zones de muntanya i només cap al Ripollès o la Garrotxa s'escaparà algun ruixat feble.

Temperatures amunt

El temps assolellat, la retirada de l'aire fred i la gran quantitat d'hores de sol permetrà un ascens de les temperatures màximes. Els valors més elevats del dia tornaran a tocar la xifra dels 20 ºC, i seran una mica més alta en el tram de Riba-roja a Tortosa.

I els propers dies...

L'estabilitat ens acompanyarà dijous. Després tornarà un temps més insegur de la mà d'una pertorbació que escombrarà el país. El temps del cap de setmana encara està per definir.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut