Màximes de més de 40 litres per metre quadrat al Prepirineu
Tempestes la tarda i nit de dissabte, algunes fortes a l'oest i amb calamarsa

Front de tronades a l'interior

Un canvi de temps farà tronades a ponent i al Pirineu durant la tarda i xàfecs no tan forts a la nit a les comarques de Barcelona i al Pirineu Oriental

Dani RamírezActualitzat

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja. No es descarten entre les 15.00 i les 19.00 calamarsades a punts de Lleida, l'interior de la vall de l'Ebre i al Prepirineu, especialment en punts de la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Solsonès, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i potser cap a la Terra Alta.

És una situació típica de primavera, amb temperatures suaus i més pluges a l'interior que a la costa. Entre la costa de Barcelona i la Costa Brava, ben poc plourà, o fins i tot el matí de dissabte es preveu assolellat.

Les màximes pluges de dissabte podrien afectar el centre i nord de Lleida i altres llocs del Pirineu i el Prepirineu, com la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. En general, es poden acumular de 10 a 20 litres per metre quadrat, però es poden superar els 40 o 50 l / m2 en 6 hores o menys al Prepirineu lleidatà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut