Fortes tempestes fan destrosses a Granollers i arriben al Maresme i Osona

RedaccióActualitzat

Tempestes sobtades de gran intensitat sobre el Vallès Oriental, el Maresme i Osona. El Vallès Oriental i, més concretatment, Granollers s'han emportat la pitjor part. Les tempestes han desembocat a la costa, amb més incidència al Maresme.

Han caigut 87 litres per metre quadrat, amb una gran part de l'aiguat concentrat en només en mitja hora en una hora i la ciutat s'ha vist desbordada per uns instants, amb una allau d'avisos al 112. De les 226 trucades que s'han rebut al Vallès Oriental, 184 han estat a Granollers. A Mataró han caigut 135 mm.

 


La pluja ha provocat desperfectes a l'avinguda Sant Esteve de la ciutat, quan el vent ha fet caure una tanca metàl·lica que estava damunt d'una teulada i que ha impactat al terra. S'han registrat cops de vent de més de 70 km/h.

Foto de Judit de Andújar 

 

Les baranes d'alguns pisos de l'edifici s'han tombat. A Granollers i Mataró, les ràfegues de vent han fregat els 80 quilòmetres per hora.
 

Foto de Judit Andújar

 

L'avinguda de Sant Esteve està tallada i no hi ha servei de llum ni de gas. En concret, hi ha un miler d'abonats sense llum.

 

Foto de Judit Andújar

 

Segons Protecció Civil no hi ha hagut ferits, però sí danys materials importants. 8 arbres han caigut a la via pública.

En aquestes imatges es pot veure un cotxe que ha quedat atrapat en el pont de les vies del tren amb aigua fins a les finestres.

 

L'aigua ha entrat sobtadament al Club de Natació de la ciutat i a un cinema.

La pluja també ha provocat dificultats per circular i retards a la línia de rodalies del Vallès, la R11. També n'hi hagut a la R12 i a la R3, que ha tingut la circulació interrompuda durant una estona.

ARXIVAT A:
El temps
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut