Florida es prepara per a l'arribada de l'huracà del segle, anomenat Michael

L'huracà Michael tocarà terra en les pròximes hores al nord-oest de Florida

Redacció meteoActualitzat

L'huracà Michael arriba al nord-oest de Florida amb la categoria 4 de l'escala de Saffir-Simpson, de vents sostinguts superiors als 230 km/h.

La ciutat de Panama City pot ser una de les més afectades. De moment, el nivell del mar ja ha pujat 4 metres per sobre del normal i el governador de l'estat, Rick Scott, l'ha qualificat com el pitjor huracà del segle. Les autoritats han donat per acabades les tasques d'evacuació de la costa de Florida del golf de Mèxic, però encara hi ha molta gent que no ha pogut marxar. Per aquesta raó s'ha fet una última crida: "L'huracà Michael és un esdeveniment sense precedents i no es pot comparar amb cap dels anteriors. No arrisqueu la vostra vida, marxeu ara si encara no ho heu fet."

El Michael ha pujat de força de manera exponencial i ha passat de tempesta tropical a huracà de grau 4 en només 40 hores, a més a més, abans que toqui terra podria enfortir-se encara més.

Després del pas del Florence ara fa un mes, tornen les greus inundacions generalitzades a una bona part del sud-est dels Estats Units. S'esperen:

 

 

  • - Pluges molt fortes, entre 350 i 500 l/m²
  •  
  • - Pujada del nivell del mar d'1 a 4 m
  •  
  • -Ventades superiors als 230 km/h

 

 

 


 

 


 

 

 


 

 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut