El temps es disfressa d'estiu amb cel terròs i ambient càlid

L'estabilitat persisteix al mateix temps que l'atmosfera canvia de massa d'aire

Néstor GómezActualitzat

Temps plàcid i càlid a Catalunya. Una pertorbació situada al sud peninsular enviarà una línia de núvols i pols en suspensió cap a casa nostra. Més val que no caigui cap gota, perquè si cau, ho deixarà tot empastifat de fang. Tot, a l'espera de la pertorbació que ens creuarà, sense pena ni glòria, divendres.

Sol i cel terrós

Temps assolellat durant el matí amb teranyines de núvols prims i alguna boira al pla de Lleida. A partir del migdia avançarà una massa de núvols des del País Valencià cap a casa nostra. No és gens activa, però pot deixar el cel cobert al sud del país i deixar caure alguna gota. Vigileu si teniu roba estesa, les gotes que poden caure a les Terres de l'Ebre estaran carregades de fang i ho embrutarà tot.

El dia més càlid

Serem davant la jornada amb les temperatures més càlides d'aquest episodi i s'assoliran els valors més alts del mes. La nit no serà gens freda, amb glaçades molt localitzades. Les màximes estaran ben enfilades al migdia amb valors entre 20 i 23 ºC. Ponent, les Terres de l'Ebre, prelitoral, Bages i alguns punts de Girona seran els llocs més càlids del país.

I els propers dies...

Recta final de setmana amb aires nous amb el sistema frontal que ens creuarà divendres. El cap de setmana serà ben tranquil amb temperatures no tan altes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut