El temps de sol i boira continua la tarda de diumenge

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps anticiclònic té continuïtat diumenge, amb l'afegit que la tramuntana desapareix del tot. Les condicions de sol i boira es repeteixen un dia més, amb petites excepcions.

Sol o boira

Els bancs de boira i boira gebradora han tornat a dominar a la Catalunya Central, algunes valls del Pirineu i altres punts d'interior. Però és cap a Ponent on les boires seran persistents. També tenim alguns núvols baixos a la Costa Brava. A la resta, esperem un cel assolellat també durant la tarda. 

Ambient contrastat al migdia

Pel que fa a la temperatura de primera hora, hem tingut un descens marcat en punts de l'Empordà i de la vall de l'Ebre, per la desaparició del vent. Han pujat cap a Ponent, mentre que, a la resta, els valors han baixat una mica. La temperatura màxima serà agradable o suau allà on no hi hagi boira ni núvols baixos, fins i tot amb alguns valors puntuals enfilats cap als 17 o 18 ºC.

I per Nadal...

No hi haurà canvis dràstics, però sí que començarem a canviar la dinàmica del temps. Baixarà la pressió, augmentaran els núvols baixos costaners i arribaran núvols mitjans per Ponent a la tarda. La boira no marxarà del tot, però durarà menys en molts indrets, i això permetrà que la temperatura diürna pugi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut