El temps atrapat en el temps

Canviem de dia de la setmana, canviem d'hora i el temps es manté immòbil

Néstor GómezActualitzat

On són els ruixats clàssics de la segona quinzena d'agost? Doncs no hi són i, a més, trigaran dies a arribar. L'estabilitat tan acusada en tota la columna d'aire de l'atmosfèrica impedeix la formació de núvols, fins i tot al Pirineu. Així doncs, el temps de dijous és igual que el de dimecres i es repetirà divendres.

Cel serè

Dia de sol. El cel estarà net de núvols arreu del país. El temps és tan estable que ni l'arribada de les marinades de mar ni les de muntanya gestaran la creació de núvols. Si n'apareix algun serà de tot testimonial i anecdòtic.

Calor intensa 

Si l'estat del cel no varia d'un dia a l'altre, les temperatures tampoc. Les temperatures seran contrastades, amb un matí fresc o suau, sense gaire xafogor, i un migdia calorós arreu del país. Les màximes més altes del país tornaran a superar els 35 ºC i s'enfilaran cap als 37 ºC a punts de la Terra Ferma i Ribera d'Ebre. A les comarques de Girona la calor afluixarà i baixaran dels 35 ºC.

I els propers dies...

Repetirem el mateix temps d'avui fins dissabte. Només petits matisos diferenciaran un dia de l'altre. Divendres es veuran alguns núvols prims i dissabte alguns núvols baixos a la Costa Daurada. Potser diumenge creixeran nuvolades al Pirineu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut