El temps amb dues cares: sol o boires

El temps oferirà pocs canvis; la novetat del dia pot venir de la mà de les boires

Néstor GómezActualitzat

El potent anticicló que ens ha abraçat durant els últims set dies comença a tenir febleses. Per un costat, es desplaçarà cap a Grècia i, per un altre, s'acostaran nous sistemes frontals a Galícia. Tot indica que durant els propers dies es formarà una pertorbació al sud peninsular que pot fer canviar el temps cap a finals de setmana.

Les boires porten novetats

El temps serà molt assolellat arreu, com els últims dies. També les boires de bon matí seran extenses a tota la plana de Lleida i a la Ribera d'Ebre. La novetat del dia és que les boires s'esquerdaran i sorgiran algunes ullades de sol després de cinc dies grisos de cel cobert. Tot i així, l'ambient persistirà fred. La segona novetat del dia arribarà al vespre amb aparició de núvols inofensius a les Terres de l'Ebre que deixaran el cel variable.

Temperatures estàtiques

La situació atmosfèrica està estàtica i també ho estan les temperatures. Les mínimes i les màximes mantindran els valors dels darrers dies. Només a la plana de Lleida, si apareixen ullades de sol, pujaran lleugerament les màximes. De bon matí hi haurà inversió tèrmica marcada al Pirineu i planes interiors, amb més fred a les valls que a zones de muntanya.

I els pròxims dies...

El temps continuarà similar als últims dies fins dijous. A partir de divendres arribaran novetats que es consolidaran més de cara al cap de setmana amb l'ús del paraigua i més fred. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut