El temps amb dos ingredients: sol i calor intensa

Escolliu el que escolliu, platja, muntanya o pla, el temps serà clarament estival

Néstor GómezActualitzat

Arriben dies de calor, dies de suar al migdia amb temperatures ben altes a l'interior del país. No arribarem a l'ambient tòrrid dels primers dies d'agost, amb valors de 39 ºC, però superarem cada dia els 35.

Només sol

Al cel només tindrem un actor, el sol. Un monòleg que s'allargarà durant tota la jornada i a totes les comarques del país. Els únics núvols que trauran el nas són els que es presentaran a primera hora del dia a la costa Daurada i a la tarda sobre algun cim del Pirineu, en ambdós casos sense fer la guitza a ningú. Seran inofensius.

Calor ben viva

Les temperatures de la matinada convidaran a dormir amb serenitat, sense suar ni buscar dins el llit el racó menys càlid. Aprofiteu les temperatures agradables de primera hora del dia, a partir del migdia el sol escalfarà i fort. La calor collarà amb valors de 36 ºC al pla de Lleida, a la Ribera d'Ebre i a l'interior del Baix Empordà. A la resta del país farà calor intensa.

I els propers dies...

La segona meitat de la setmana mantindrà la tònica de la primera meitat, amb sol, calor i pocs núvols. Potser diumenge a la tarda ens visitarà algun núvol amenaçador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut