Una part de la secció del Temps de la CCMA
Una part de la secció del Temps de la CCMA

El Servei Meteorològic de Catalunya premia la secció del Temps de TV3

RedaccióActualitzat

La secció del Temps de TV3 ha rebut un guardó en reconeixement als 20 anys de col·laboració estreta amb el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) amb motiu de l'acte de de commemoració del Dia Meteorològic Mundial celebrat al Palau de la Generalitat.

Amb aquest premi es reconeix la tasca de difusió i divulgació de la meteorologia i del seu vocabulari, i la capacitat per despertar la curiositat pels fenòmens meteorològics.

 

El cap de la secció, Tomàs Molina, ha destacat "la bona aliança entre la societat i els observadors meteorològics, la universitat i els centres de recerca que formen professionals i al mateix temps desenvolupen i lideren la recerca, les institucions que vetllen per la seguretat dels ciutadans i el Servei Meteorològic de Catalunya", així com la necessitat d'articular de manera coral "el millor servei públic, que permet salvar vides i béns, i fer la vida de les persones més senzilla".

Justament, els guardons han reconegut aquesta escena coral de la meteorologia a Catalunya. L'SMC també ha premiat altres institucions i persones que han contribuït a la promoció del coneixement i la recerca, l'observació, la formació i la divulgació de la meteorologia: les Càtedres de Física de l'Aire i de Geografia Física de la Universitat de Barcelona, l'Associació Catalana d'Observadors Meteorològics (ACOM), l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) i l'exadjunta del president de l'Agència Estatal de Meteorologia Charo Díaz Pabón.

 

 

Anar al contingut