El 2017 entra amb boira, pocs núvols i una mica de garbí

Comencem l'any amb poques variacions respecte al temps dels últims dies, molt marcat per les altes pressions

RedaccióActualitzat

Arribem a l'últim dia de l'any amb un temps anticiclònic i sense grans novetats, però sí amb petites variacions que apunten a un canvi de temps per la setmana que ve.

Boira i pocs núvols

El protagonisme del dia alternarà entre el sol i la boira, amb l'afegit d'alguns núvols baixos que es repartiran per la costa, principalment per la costa sud, sense més conseqüències. La boira resistirà un dia més a ponent i a la vall de l'Ebre, i pot deixar escapar algunes gotes o ser gebradora en alguns casos.

Sense grans variacions tèrmiques

Els termòmetres registraran poques variacions en les temperatures matinals, negatives al Pirineu, Prepirineu, zones de la Catalunya central o punts d'interior del sud. Puntualment hi haurà glaçades moderades en el cas de les valls del Pirineu. També es repetirà la inversió tèrmica. La temperatura màxima, fora de les zones de boira, pot pujar una mica, potser de manera més acusada al nord-est si l'entrada del garbí té temps d'actuar.

I pels pròxims dies...

Encetarem la setmana amb l'anticicló més retirat i la presència d'una pertorbació a l'oest de la península ibèrica, tot plegat amb l'entrada d'un solc d'aire fred per les capes altes atmosfèriques. Notarem un augment de núvols, en principi de tipus alt i cap al vespre més compactes per ponent.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut