Temps assolellat i retorn dels ruixats

L'estiu ja és aquí per quedar-se, tot i alguns ruixats

Néstor GómezActualitzat

Si ja desitjàveu que arribés el temps d'estiu, ja el tenim aquí. A més, tot i que puguin aparèixer alguns ruixats de tarda, les temperatures ja no recularan, sinó tot el contrari, tendiran a pujar sense arribar a cap calorada.

Del sol als ruixats

El matí serà assolellat amb teranyines de núvols prims que emblanquinaran el cel del nord del país. Com més al sud, cel més blau. A la tarda, com sol ser típic de les jornades càlides d'estiu, creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran alguns ruixats febles i localitzats, res a veure amb els xàfecs de les darreres setmanes. Fora d'aquesta zona, el temps serà assolellat.

Calor sense excessos

Les temperatures ja han recuperat els valors normals de mitjans de juny. A l'espera que algun dia tinguem la primera gran calorada de l'any, les temperatures en aquesta jornada seran altes, amb els valors més càlids del dia, entre 28 i 30 ºC, una calor que es durà prou bé, amb comoditat, lluny de les sufocants jornades caniculars.

I el cap de setmana...

Acabarem la setmana amb un temps que serà molt similar al de divendres, amb sol al matí i amb ruixats a la tarda. Les temperatures si fa no fa seguiran similars.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut