Tarda de sol i boires persistents

L'estabilitat es consolida i tindrem dos tipus de temps i dos ambients clarament diferenciats al migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

L'anticicló ancorat sobre el Regne Unit i Irlanda abra Catalunya i garanteix un dia ben estable.

Sol i boires

Catalunya té dos tipus de temps: boires o sol. Les boires a primera hora eren extenses per tota la plana de Lleida i parts del Bages i Osona. Cap al migdia, s'han trencat o aixecat en general. Ara bé, al pla de Lleida seran persistents. A la resta del país, el temps serà assolellat amb algunes teranyines de núvols prims a cap a l'extrem sud.

Temperatures esbojarrades

Les temperatures ballaran al compàs de la presència o no de les boires. A grans trets, fora de les zones amb boires, les temperatures seran similars a les de dijous. Ara bé, en els dominis de boira, i si persisteix al migdia, farà fred i les màximes es quedaran ben curtes. En el cas del pla de Lleida les temperatures diürnes poden caure entre 2 i 6 graus, amb màximes que rondaran els 10 ºC. Les temperatures més altes del dia tocaran els 18 ºC.

I el cap de setmana...

Tindrà dues cares: un dissabte assolellat al principi, amb núvols que aniran a més al llarg del dia, amb alguns ruixats al final. El temps insegur ens acompanyarà durant la primera fase d'aquesta setmana de ponts

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut