Temps insegur, amb més ruixats cap al tard

Arriben hores de temps una mica més insegur. No caldrà el paraigua a tot el país.

Néstor GómezActualitzat

Un petit embossament d'aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera provocarà que la inestabilitat augmenti i faciliti el creixement de les grans nuvolades durant el cap de setmana. Aquesta tarda en tindren un primer tast. 

Ruixats a partir de la tarda

El matí ha estat serà plàcid amb un gran domini del sol gairebé arreu. Hem tingut alguns núvols a l'entorn de la costa Daurada i també cap a la Vall d'Aran. A partir del migdia han sorgit més núvols al Pirineu i cap als Ports.

Durant la tarda apareixeran ruixats dispersos al Pirineu i al massís del Port. Al llarg de la tarda, des de Fraga i Casp entraran de nous cap al pla de Lleida, en direcció al Prepirineu. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja. Al litoral central i Costa Brava, la tarda de més sol. Durant la nit, els ruixats poden continuar actius per punts d'interior.

La calor cedeix

L'arribada d'aquesta massa d'aire menys càlida tirarà enrere lleugerament el valor de les temperatures diürnes en punts d'interior, però no al litoral i el prelitoral, ni tampoc a les Terres de l'Ebre. Tot i així, de calor, en farà. Les màximes més altes de la jornada es donaran a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre amb registres que es poden enfilar cap als 34 ºC.

I el cap de setmana...

El temps serà insegur, amb presència de ruixats localment forts. A més a més, dissabte baixaran les temperatures a una gran part del país.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut