Tarda variable i amb temperatures més altes

El temps tendeix a estabilitzar-se, però quedaran núvols

Alberto AlcántaraActualitzat

Després del temporal de pluja i vent, aquest divendres el temps serà més estable, tot i els núvols. El dia ha començat ennuvolat amb núvols baixos, núvols prims i boires i boirines a l'interior.

Restes de núvols

Aquests divendres la pressió atmosfèrica es mantindrà baixa i el vent, en general, a molts indrets serà fluix. Això afavorirà que es mantinguin els núvols, i no sigui fins als vols del migdia i durant la tarda, que surtin més clarianes, sobretot per l'oest i pel sud. A les fondalades d'interior, la humitat i la fresca també han afavorit la presència d'estrats baixos, de boira. Els núvols baixos han estat freqüents al litoral i prelitoral, però tendiran a esquerdar-se amb el pas de les hores.

Es recuperen les temperatures

L'ambient de tardor va arribar dijous amb les pluges, però aquest divendres tornen a pujar les temperatures diürnes. Entra una massa d'aire més suau. Les temperatures màximes oscil·laran entre els 14 i 19 graus al Pirineu, entre els 17 i 22 a l'Altiplà Central i 20 i 25 a la resta del país.

 

I els propers dies...

El cap de setmana, el temps serà estable a moltes comarques, però dissabte a la tarda es poden escapar ruixats al Pirineu i, al vespre, algun podria arribar a comarques de Girona i Barcelona. Diumenge baixarà la temperatura.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut