Una tarda amb força sol i algunes nuvolades

Arriben hores de tranquil·litat que allunyaran les pluges però acostaran les gelades i el fred en hores nocturnes

Alberto AlcántaraActualitzat

Una falca anticiclònica serà l'encarregada de millorar el temps arreu del país. Posarem fi a les 48 hores d'hivern, sobretot amb una clara recuperació de les temperatures diürnes. L'aire més fred remetrà, però tindrem ressaca de fred als dos extrems del dia, de matinada i a partir del vespre.

Temps assolellat

Matí radiant de sol arreu del país, només amb amb alguna boira en algunes planes de l'interior i bandes de núvols alts cap al sud.  A la tarda, creixeran alguns núvols al Pirineu i només els que apareguin cap al Ripollès, la Garrotxa i Osona deixaran alguns ruixats puntuals.

Glaçades fora del Pirineu

L'aire fred que tenim a sobre més la serenor de la nit han provocat un fort descens de les temperatures durant la matinada i primeres hores del dia. Les glaçades del Pirineu s'han estès cap al Prepirineu, la Catalunya Central i punts d'interior del nord-est. En canvi, les màximes remuntaran amb facilitat gràcies a la presència del sol. Les temperatures més altes del dia s'acostaran als 20 ºC.

I el cap de setmana llarg...

Tindrem una mica de tot, amb estones de sol però amb nuvolositat i ruixats. El temps més complicat serà entre dissabte a la tarda i diumenge al migdia. El dia més tranquil serà dilluns.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut