Tarda de tardor amb paraigua i jaqueta

Ja tenim aquí el canvi de temps anunciat amb un ambient clarament de tardor arreu del país

Alberto AlcántaraActualitzat

El canvi de temps és aquí amb l'arribada d'una gran glopada d'aire fred que tomba les temperatures d'estiu dels darrers dies i fa arribar de cop la tardor. El cel cobert tot el dia, la pluja i l'arribada d'aire fred faran que les màximes de 30 o 32 ºC dels darrers dies es quedin divendres per sota dels 20 ºC. De ben segur que agafareu alguna peça de roba que teniu totalment oblidada a l'armari.

Paraigua obert

El dia continuarà gris, amb cel cobert, i amb molt poques ullades de sol. Potser a partir de mitja tarda n'apareixeran, al nord del pla de Lleida. Les pluges matinals han regat el Pirineu i la Catalunya Central, mentre que els ruixats han arribat més trencats a les comarques de Girona, Barcelona i Tarragona.  A la tarda, nous ruixats arribaran al Prepirineu de Lleida i persistirà el temps insegur a tot el litoral i prelitoral, amb xàfecs intermitents. La cota de neu se situarà entre els 1.800 i els 2.200 metres al Pirineu.

Una altra màniga

Ja de bon matí s'ha notat el descens de les temperatures, però quan realment es notarà més serà al migdia. La suma d'un dia sense sol, les pluges i l'arribada d'aire fred provocarà un fort descens de les temperatures, entre 8 i 15 graus menys respecte a les temperatures del migdia de dijous. Les màximes més altes del dia amb prou feines tocaran els 20 o 22 ºC.

I el cap de setmana...

Ambient de tardor, però amb temps més assolellat, ruixats i tempestes residuals i recuperació de les temperatures del migdia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut