Divendres cap a un nou repunt de la calor

S'acosta el cap de setmana amb un nou augment de les temperatures. Divendres tindrem la primera fase de la calorada

Actualitzat

El temps assolellat en general continuarà aquest divendres, però una nova entrada d'aire fred en altura ajudarà a la formació d'alguns ruixats al Pirineu.

Sol matinal i núvols de tarda

El matí de divendres ha estat assolellat en general, malgrat que s'han tornat acumular alguns núvols baixos a la costa Daurada a primera hora. La tarda portarà petits canvis. La calor farà créixer nuvolades a les muntanyes, però només podran derivar en alguns ruixats o tempestes cap al Pirineu occidental, amb poca aigua en general. Tampoc no es descarta alguna tronada cap als Ports.

Calor en augment

L'ascens de les temperatures ja ha començat a primera hora a molts indrets. Les mínimes han pujat una mica cap a l'interior, mentre que s'han mantingut a la costa. Només han baixat a la costa Brava. El litoral també quedarà al marge de l'ascens de les màximes, que arribaran al voltant dels 37ºC a punts del centre del país.

I dissabte...

La calor repuntarà en general, i ho farà amb un salt més contrastat a les comarques de Girona. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat els avisos per altes temperatures.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut