Tarda variable i sense precipitacions

Acabem una setmana amb molt de moviment atmosfèric amb una jornada sense precipitacions i amb poc vent

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge encetem un període de temps amb menys enrenou meteorològic que no pas els últims dies. Tots els avisos han estat desactivats. Sí que es manté el risc fort risc d'allau a molts punts del Pirineu. El vent també va de baixa. 

Núvols i clarianes

El matí ha estat de clarianes matisades per l'arribada progressiva de núvols alts per ponent, i també per la presència d'alguns bancs de boira a punts del nord-est o el nord de la Catalunya Central.

De cara a la tarda, es mantindrà l'alternaça del sol i els núvols prims. Els últims mapes endarrereixen unes hores l'arribada de núvols més compactes per l'oest a última hora del dia. No hi haurà precipitacions.  

Davallada tèrmica matinal

Compte perquè la retirada dels núvols més compactes ha fet que la matinada hagi estat bastant més freda en general, amb les glaçades recuperant terreny pel terç nord i per ponent, i amb davallades de 2 a 8º C.

La temperatura diürna serà molt similar a la de dissabte, potser un pèl més baixa o més alta de manera local, amb un sostre situat sobre els 15 o 16º C.

I dilluns...

L'inici de la setmana serà variable i marcarà una pauta ascendent de la temperatura.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut