Cel variable a les Masies de Roda (Carme Molist)
Cel variable a les Masies de Roda (Carme Molist)

Tarda de primavera més lluminosa i càlida

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem la setmana recuperant unes constants primaverals més lluminoses: el cel blau i amb núvols trencats, i l'ambient càlid. Un dia per aprofitar i gaudir a l'aire lliure.

Pocs núvols

La retirada de la pertorbació ha deixat un matí assolellat en general, amb núvols residuals cap a la costa a primera hora, i alguns de baixos o boires cap a l'oest de la depressió Central. A migdia dominava el sol. 

A la tarda veurem un cel una mica més variable. Arribaran alguns núvols alts i mitjos per l'oest. A més a més, creixeran núvols d'evolució al Pirineu i serralades del nord-est, fins i tot amb algun xàfec puntual cap al Pirineu Oriental, l'entorn de la Garrotxa o Osona. També pot ploure una mica cap a la Vall D'Aran. La cota de neu estarà situada al voltant dels 2.200 metres.

Temperatures cap amunt

Esperem un ambient més càlid. La mínima ha pujat una mica en general, tret del nord-est, però és la temperatura diürna la que fa un salt més gran, de 4 o 5º C per l'oest i més encara a les comarques de la meitat est.  Molts valors arribaran als 20º C i els extrems pujaran cap als 23 o 24º C a punts de l'Ebre. Mireu la comparativa entre dissabte i diumenge dels valors registrats a les 14 hores. 

I dilluns...

Tornem a la inestabilitat, de la mà d'una nova pertorbació, que portarà ruixats irregulars, amb poca aigua en general. Les temperatures diürnes tornaran a baixar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut