Sortida del sol a Olost (Llucià Garolera)
Sortida del sol a Olost (Llucià Garolera)

Diumenge més assolellat i amb temperatures en ascens

RedaccióActualitzat

L'anticicló recupera el seu regnat aquest diumenge. Els núvols aniran a menys, la pluja desapareixerà i la temperatura tornarà a pujar. La tramuntana no marxarà del tot, però sí afluixarà a partir de mig matí.

Més sol

Esperem un dia assolellat gairebé arreu, amb poques excepcions. Durant el matí quedaran alguns núvols baixos residuals, més probables cap a la costa Central i punts d'interior del nord-est. També poden concentrar-se cap al Delta de l'Ebre. Aquests núvols tendiran a trencar-se.

A la tarda, serà el torn dels núvols d'evolució, amb més presència a punts de muntanya del quadrant nord-est. Tot i aquestes nuvolades, no esperem ruixats ni tempestes. A la resta continuarà dominant el sol, potser amb algun núvol prim anecdòtic. Els núvols baixos costaners recuperaran terreny a última hora, sobretot per la Costa Daurada i el sud de la central.

Més calor a migdia

A primera hora esperem valors més baixos que els de dissabte en general. Les mínimes poden baixar de 2 a 4 ºC en punts de ponent o el nord-est, i també al Pirineu. La temperatura diürna tendirà a recuperar-se després de la baixada de dissabte. Les màximes pujaran de manera més clara cap al prelitoral i a les comarques de Girona.

I dilluns...

Serà un altre dia d'ambient càlid, vent del sud i ambient assolellat en general. Els núvols més destacats continuaran a la Costa Daurada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut