Tarda amb arribada de núvols, una mica de neu i vent

Alberto AlcántaraActualitzat

La situació meteorològica no mostra símptomes de canvi important aquest diumenge. L'anticicló, situat de manera que porta mestral i tramuntana, deixa poques oportunitats a núvols significatius. El vent de nord del Pirineu aixeca el torb. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per vent i estat de la mar.

D'assolellat a variable

El temps serà força semblant al de dissabte. Ha predominat el sol en general durant el matí, amb alguns bancs de núvols baixos a punts d'interior i també al vessant nord del Pirineu.

A la tarda, els núvols del Pirineu deixaran més precipitacions esporàdiques en forma de neu, mentre que entraran més núvols alts i mitjans que deixaran el cel més enterbolit a la resta.

Fred

A primera hora hem tingut una nova baixada de la temperatura en general, tot i que ha quedat una mica frenada pel pas d'una banda de núvols alts durant la matinada. Les màximes també poden baixar lleugerament, tot i que a punts del Pirineu es recuperararan una mica. Els extrems arribaran al voltant dels 15 ºC.

I dilluns...

No abandonarem la configuració de mestral i tramuntana, i a més a més es reactivarà la precipitació al Pirineu, amb una cota de neu que evolucionarà al voltant dels 1.500 metres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut