Tarda de sol i temperatures més altes

Acabem la setmana amb un temps propici per agafar refredats: temperatures fresques o fredes a primera hora i quan es pon el sol, i ambient assolellat i molt suau durant les hores centrals del dia

Actualitzat

Els mapes isobàrics de diumenge dibuixen un enorme anticicló atlàntic, que s'estén des de més enllà de les Açores fins al centre d'Europa. Les condicions estables s'accentuen i el dia serà molt tranquil. Hem tingut mestral fins a mig matí a les Terres de l'Ebre. La tramuntana a l'Empordà s'anirà restringint cada cop més al cap de Creus.

Pocs núvols

Un dia més parlem de cel poc ennuvolat o serè a la major part de Catalunya. Hem tingut bancs de boira o núvols baixos matinals a punts de la costa central i a les comarques d'interior de Barcelona i Girona. Amb el pas de les hores, aquestes boires i núvols s'han trencat o desfet.  A la tarda, en quedaran algunes restes i creixeran més núvols d'evolució inofensius a punts de muntanya, però continuarà dominant el sol gairebé arreu.

Fresca matinal i suavitat a migdia

El matí és fresc, però no tant com el de dissabte. Han pujat mica les temperatures de primera hora a punts del Pirineu i també a punts de Barcelona o Girona on han tingut núvols, i a Tarragona a causa del mestral. Tot i això, el contrast amb el dia serà notable. Les màximes es mantindran o pujaran una mica més, tret de la costa Central.

I els pròxims dies...

Sense novetats: dilluns, el cel es veurà poc ennuvolat i les temperatures diürnes pujaran. Dimecres baixaran les temperatures i creixeran alguns ruixats, però de moment es confirma que els pronòstics de pluja van de baixa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut