Tarda de cel de cel mig ennuvolat o enterbolit però sense pluja

Acabem una setmana molt moguda amb un temps força encalmat però més ennuvolat que no pas dissabte

Alberto AlcántaraActualitzat

Continuem situats a la perifèria de l'anticicló i tenim un segon dia de pausa després d'uns dies de forts aiguats. Hi ha més núvols, però són poc importants.

Cel més variable

Els núvols prims previstos per avui s'han avançat unes hores i ja hem començat diumenge amb un cel més enteranyinat pel terç nord. A més a més també hem tingut núvols baixos al litoral i prelitoral sud i algun banc de boira cap al nord-est. Cap al migdia, els núvols alts ja estaven més repartits per tot el país.

A la tarda, la situació serà similar, amb cel enterbolit per núvols alts i mitjans en trànsit. De manera independent, creixeran algunes nuvolades d'evolució cap al Prelitoral i el Pirineu. Els núvols baixos també revifaran a última hora cap a la costa Daurada i el litoral i prelitoral Central.

Pocs canvis tèrmics

A primera hora hem tingut temperatures més altes en general, mentre que les màximes seran molt similars a les de dissabte, amb gran part del territori al voltant dels 20º C i extrems d'uns 25º C.

I dilluns...

S'acostarà un front per l'oest, augmentaran els núvols i arribaran alguns ruixats una mica més abundants al Pirineu occidental. També veurem alguns bancs de núvols baixos i boires, tant a la costa com a l' interior.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut