Tarda amb més sol que núvols, calor i xafogor

Acabem aquesta setmana d'ambient de ple estiu amb un ambient de forta xafogor. La nuvolositat s'animarà una mica més durant la tarda, però encara més demà

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge arribem al punt culminant d'aquesta setmana de calor amb les temperatures més altes dels últims dies. El Servei Meteorològic de Catalunya manté un avís per altes temperatures.

Més núvols

A grans trets, el dia és similar a dissabte: a la tarda dominarà el sol a moltes comarques. Resistiran alguns núvols baixos cap a la costa Daurada. A última hora s'acumularan de nous en aquest sector, i també cap al litoral Central. A banda, esperem nuvolades de tarda al Pirineu i prepirineu. En aquest cas, no descartem alguns ruixats puntuals. També pot arribar algun xàfec cap als Ports de Tortosa.

Un pèl més de calor

El dia serà més càlid, tant a primera hora, com durant les hores centrals. Les mínimes han pujat arreu i les màximes ho faran lleugerament en molts indrets. A l'interior hi haurà molts valors entre els 33 i 36º C. A la costa no pujaran tant, però la xafogor serà acusada a tot el país.

I dilluns...

Les temperatures baixaran arreu, tret de la costa. La inestabilitat anirà en augment, amb més xàfecs i tempestes, principalment al Pirineu i quadrant nord-est.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut