Nevada de fa un any a les Ares a la Bonaigua (Ramon i Conxi)
Nevada de fa un any a les Ares a la Bonaigua (Ramon i Conxi)

Diumenge arriba la neu al Pirineu

Actualitzat

Els mapes del temps comencen a moure's i a anunciar canvis en la situació meteorològica després de setmanes d'anticicló. Sembla que aquest cap de setmana passa una primera borrasca sobre la Península, que pot obrir el pas a posteriors fronts i borrasques la setmana vinent, i a l'arribada d'aire més fred i la conseqüent baixada de les temperatures i nevades al Pirineu.

Si els pronòstics es confirmen, la nevada serà a la cara nord de l'Alt Pirineu i començarà la nit de dissabte a diumenge, amb una cota de 1.500 metres, tot i que al vespre de diumenge ja baixarà fins als 1.000 m.

 

Al llarg de dilluns de la setmana vinent, tot i que encara és un pronòstic a molt llarg termini que caldrà anar confirmant, la neu podria guanyar terreny i també baixar de cota per sota dels 1.000 metres.

 

Falten encara molts dies per ser molt exactes en el pronòstic, però sembla que l'anticicló té els dies comptats i que a partir de divendres ja es retirarà per deixar pas a les depressions atlàntiques i al descens de les temperatures.

Anar al contingut