Diumenge amb força sol i estiuet al migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge és un dia d'aquells que es cataloguen com d'estiuet. Serà el segon dia de tardor, però l'ambient càlid del migdia ens fa retrobar les sensacions de l'estació que va acabar la nit de divendres amb l'arribada de l'equinocci.

Pocs núvols

Durant el matí ha passat una banda de núvols prims i s'han vist algunes teranyines o estones de cel enterbolit, i també alguns núvols baixos residuals i bancs de boira a punts d'interior i cap a la costa Brava. A migdia ja feia sol gairebé arreu.

De cara a la tarda, creixeran núvols d'evolució cap al terç nord, en aquest cas sense derivar en ruixats. A última hora, augmentaran els núvols baixos al litoral central i al nord de la costa Daurada.

Estiuet durant les hores centrals

La temperatura de primera hora ha pujat o baixat lleugerament en general. L'ambient suau, una mica calorós, serà la tònica durant les hores centrals del dia, amb un nou ascens de la temperatura màxima que portarà els valors extrems cap als 30 ºC, i a molts indrets a registres d'entre 25 i 28 ºC.

I dilluns...

Una petita entrada d'aire fred a les capes altes atmosfèriques, ajudarà a reactivar els ruixats de tarda cap al Pirineu, nord-est i prelitoral. A la resta, dia de cel variable.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut