Tarda amb núvols i alguns ruixats que aniran de menys a més

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana llarg ha començat amb un dissabte de temps relativament estable a molts indrets, però s'anirà complicant. De tota manera, no esperem tempestes tan intenses com les d'ahir a la tarda a Granollers o Mataró.

De menys a més

El dia ha començat amb grans clarianes però també amb alguns núvols residuals, sobretot a punts d'interior. El matí ha portat un augment de nuvolositat per l'extrem sud. Els primers ruixats han arribat als volts del migdia a punts de la meitat sud.

A partir de la tarda, la nuvolositat anirà a més, i també el risc de ruixats. Se'n formaran al Pirineu i, entre la tarda i el vespre, també entraran de nous per l'extrem sud i punts de l'oest, pel nord del Segrià o per la Noguera. Seran pluges brutes de fang. A banda, la formació de xàfecs dispersos també pot continuar a punts del prelitoral i litoral sud o del Central. Es preveu que seran xàfecs molt ràpids, que no tindran temps de deixar grans quantitats d'aigua.

Temperatures sense grans canvis

La temperatura pujarà una mica més alta serà lleugerament més alta, sobretot la diürna a punts del prelitoral, interior del nord-est i Pirineu. Ens mourem un parell de graus amunt i avall de la barrera dels 30 ºC en general.

I diumenge...

Tindrem ruixats, previsiblement més actius a partir del migdia. Tot i això, la inestabilitat ve de la mà d'una depressió aïllada en nivells alts (DANA), que afegeix una incertesa important. La resta del pont es preveu menys inestable.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut