Des del refugi de Prat de Miró (Toni Lavado)
Des del refugi de Prat de Miró (Toni Lavado)

Dissabte d'inestabilitat residual i menys calor

RedaccióActualitzat

Dissabte tindrem un front en retirada i el cel no farà net del tot. També cauran alguns ruixats residuals. Però més enllà de la poca pluja que registrarem, el front portarà un descens de la temperatura. L'altre factor a destacar serà la tramuntana a l'Empordà. El mestral bufarà a les Terres de l'Ebre a l'inici del dia.

Núvols, clarianes i ruixats

El matí serà de cel mig ennuvolat, amb el front situat sobre el centre i l'est de Catalunya. No descartem alguna gota, però en tot cas en forma de ruixat molt minso. Hi haurà més clarianes a l'oest.

A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i al nord-est, i també poden acostar-se nous núvols alts per l'oest. El cel es veurà més variable. De la nuvolositat d'evolució es formaran alguns ruixats, més probables a les comarques d'interior del nord-est i Pirineu oriental.  Al final del dia augmentaran els núvols baixos costaners.

Baixa la calor diürna

El pas del front rebaixarà el nivell de calor. A primera hora no es notarà gaire, però les temperatures diürnes baixaran de 2 a 4 ºC en molts indrets, fins i tot més a punts d'interior de Girona i nord de Barcelona.

I diumenge...

El temps tornarà a ser més estable i farà més sol. La temperatura mínima serà més baixa en general, però la màxima tornarà a pujar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut