Cel ras a Sils (Jaume Mos)
Cel ras a Sils (Jaume Mos)

Tarda de pura primavera, amb força sol i ambient càlid

Encetem el cap de setmana amb un dia de primavera radiant, pocs núvols i ambient molt suau a migdia

Alberto AlcántaraActualitzat

El domini aclaparador de l'anticicló de les Açores propiciarà un dissabte totalment estable, amb molt poc moviment atmosfèric. Només destaquem l'aparició de cops de tramuntana al cap de Creus, sobretot cap a l'última hora del dia.

Sol amb pocs obstacles

El sol és el protagonista gairebé absolut. Els pocs matisos vindran dels núvols d'evolució diürna, d'aquells popularment coneguts com a "núvols de bon temps", i també d'alguns núvols prims transitoris que van entrant pel terç nord. A tot estirar, i per completar el panorama, s'acumularan alguns núvols baixos a punts de la costa nord.

Temperatures contrastades

La diferència entre màximes i mínimes serà notable, amb valors fresquets a primera hora i molta suavitat al migdia. De glaçades, en tenim ben poques, totes febles i gairebé totes localitzades al Pirineu. Les màximes seran molt semblants a les de divendres, en tot cas una mica més altes cap al litoral i prelitoral sud, i una mica més baixes en alguns punts del nord-est. Els valors estaran situats en la majoria dels casos entre els 17 i els 24 o 25 ºC, amb algun valor superior puntual al sud.

I diumenge...

Sense novetats importants, últim dia d'hivern i una altra jornada d'idil·li primaveral per gaudir de les activitats d'exterior, amb permís de les al·lèrgies. Molt de sol i pocs núvols.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut