Dissabte de cel més ennuvolat i vent de baixa

El cap de setmana tindrà una mica de tot. Començarem amb un dissabte amb núvols abundants i clarianes transitòries

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte s'acostarà un front que portarà més nuvolositat, però no esperem grans precipitacions. El vent anirà de baixa: bufarà una mica de mestral matinal a les Terres de l'Ebre. La tramuntana també afluixarà al cap de Creus durant el matí.

Núvols i clarianes

El dia començarà amb nuvolositat abundant al quadrant nord-est, a les comarques de Barcelona i Girona, sobretot cap al sud, sense descartar quatre gotes. Farà més sol a la resta de Catalunya.

Serà una situació transitòria, perquè la proximitat del front farà que arribin els primers núvols alts i mitjans per l'oest a partir del migdia. La tarda serà de núvols en augment, i al final de la jornada estarà tapat arreu. Les precipitacions, poc abundants en general, arribaran al Pirineu occidental, amb una cota neu situada al voltant dels 2.400 metres. De matinada pot caure algun ruixat minso fora del Pirineu.

Fred contingut

Esperem pocs canvis en les temperatures de primera hora. Les màximes seran una mica més baixes en general, tret del Pirineu, on es recuperaran lleugerament.

I diumenge...

Quedaran més núvols al litoral i al prelitoral i quadrant nord-est, amb possibilitat d'alguns ruixats de tarda i nit. A banda, estarà tapat i anirà precipitant al vessant nord del Pirineu, on anirà precipitant al llarg del dia.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut