Tarda amb risc de ruixats cap al sud

Alberto AlcántaraActualitzat

El cap de setmana es presenta amb un temps insegur. Com el cap de setmana passat, la responsable del canvi de temps és una depressió aïllada en nivells alts (DANA), que afegeix un fort grau d'incertesa en el pronòstic.

Ruixats matinals

La primera part del dia ha estat marcada per alguns ruixats a punts del litoral, entre la costa central i la Costa Daurada. Han aparegut de matinada i s'han reactivat al voltant del migdia, sobretot a l'entorn del Delta de l'Ebre.  A la resta, hem tingut força núvols, sempre més compactes a la meitat oriental.

A la tarda, es poden reactivar alguns xàfecs o tempestes cap al Pirineu, però sobretot al terç sud, on seran localment intensos. Està activat l'avís per intensitat de pluja del  Servei Meteorològic de Catalunya. A la resta veurem cel ennuvolat o mig ennuvolat, amb més clarianes cap a l'oest.

Temperatures amb pocs canvis

No esperem grans canvis de temperatura. Les mínimes han pujat arreu, mentre que les màximes seran similars o una mica més baixes. En qualsevol cas, continuarem amb un ambient molt suau o càlid i xafogós.

I diumenge...

Caldrà seguir amb atenció les actualitzacions dels models meteorològics, perquè hi ha opcions diferents. En principi, esperem alguns ruixats de tarda al Pirineu i Prepirineu. Fora d'aquí, poden caure alguns xàfecs aïllats al prelitoral.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut