Dissabte assolellat però amb més boires i núvols baixos

Gemma PuigActualitzat

Persisteix la monotonia meteorològica, es manté l'anticicló que fa dies que ens porta un temps més de finals d'estiu que de tardor.

Sol, boires i núvols baixos

Tot i que tindrem un dissabte sense grans canvis pel que fa al temps, els núvols baixos seran més extensos i, fins i tot, a primera hora el cel estarà més tapat en alguns punts de la costa, fruit de la mateixa humitat. Pot caure alguna gota a la costa de l'Empordà. Les boires també seran més extenses a la Catalunya central i a les comarques interiors. La persistència de l'anticicló fa que tinguem més humitat i a les boires i els núvols baixos els costi més de trencar-se, cosa que aquesta setmana farà la guitza als que vulguin aprofitar la bona temperatura de l'aigua del mar. A la resta de comarques es mantindrà el domini del sol.

Contrast tèrmic

La monotonia de l'estat del cel també es manté a les temperatures. Farà fresca a la nit i matinada, i farà fred a les zones més enclotades del Pirineu. En canvi, al migdia les temperatures seran molt suaus, i recularan una mica respecte als dies anteriors. Les màximes se situaran entre els 22 i els 26 graus, i pujaran més a ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Diumenge es mantindran els núvols baixos al litoral i prelitoral, seran més espessos cap al sud. Hi haurà boires matinals a l'interior i farà sol a la resta del territori; les temperatures, sense canvis. Haurem d'esperar a veure si la setmana vinent ens porta una mica de pluja, tot i que de moment hi ha poques expectatives.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut