Dissabte assolellat amb més núvols cap a la costa

El cap de setmana començarà amb temps variable, amb força sol a punts d'interior però també amb presència d'alguns núvols

Actualitzat

Dissabte serà un dia amb poques novetats, amb mescla de núvols i clarianes i amb presència d'una mica de tramuntana al cap de Creus. Al principi i al final del dia també bufarà el mestral a les terres de l'Ebre.

Més núvols al litoral

El dia començarà amb núvols baixos a l'entorn del litoral, sobretot a la costa Central. Alguns d'aquests bancs de núvols baixos també s'endinsaran cap a la Catalunya Central. Aquests núvols s'aniran esqueixant, però no marxaran del tot en el cas de les comarques costaneres. Cap a l'oest i al Pirineu farà més sol.

A la tarda  també creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, sense descartar alguna gotellada cap al nord-est. A última hora, la nuvolositat més compacta tornaria a ser cap a la costa Central.

Temperatures amb pocs canvis

A primera hora tindrem un ambient fresc o fred en general, amb poques variacions respecte divendres. La màxima també serà semblant a la del dia anterior, potser una mica més alta cap a la costa Daurada i més baixa cap a l'interior de Girona. En tot cas, no passarem dels 27º C, i a molts indrets estarem entre 20 i 24º C.

I diumenge...

El temps pot complicar-se una mica més, amb possibilitat que alguns xàfecs arribin a punts de la costa sud. El temps es mantindrà més assolellat cap a l'oest.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut