Dissabte de sol en general, amb una mica més de núvols de tarda i de calor

Hem encetat un cap de setmana força assolellat, però amb presència de nuvolositat a estones i amb un repunt de la calor

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest cap de setmana porta petits canvis en l'estat del cel i un nou ascens de les temperatures. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per altes temperatures, tant per la tarda de dissabte com per la de diumenge.

Més núvols de tarda

El dia ha començat amb alguns núvols baixos a punts del litoral, a la Costa Daurada. S'han anat desfent. També hem tingut núvols alts movent-se per l'oest del país, tapant a estones punts del sud i situant-se cap a la Noguera al migdia. En general ha fet sol.

De cara a la tarda farà sol a molts indrets, però també esperem nuvolades al Pirineu, sense descartar-ne alguna gotellada cap a l'oest de la serralada. També pot acostar-se alguna nuvolada des de la zona Ibèrica cap al Port. Al final del dia es formaran de nou núvols baixos al litoral sud.

Més calor

Aquesta setmana de ple estiu culminarà amb dos dies de calor intensa. Dissabte, les màximes pujaran una mica més a gran part de Catalunya. Serà un petit d'ascens que portarà els valors cap als 33 ºC al Pirineu i cap als 36 ºC als punts més càlids de l'interior del país, cap al pla de Lleida i la Conca de Tremp.

I diumenge...

Paràmetres constants, amb alguns núvols baixos costaners i núvols de tarda a punts de muntanya, potser alguns més que dissabte. La calor augmentarà, tant a primera hora com durant les hores centrals del dia.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut