Tarda i vespre amb més núvols i alguns ruixats

El temps aquest dissabte té dues cares i passarem del sol matinal als núvols i al risc de ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest dissabte està marcat per la dorsal anticiclònica, però hi haurà espai per a un petit front que portarà una mica d'inestabilitat a la tarda i, sobretot, cap al vespre. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja a la línia de la costa entre el Barcelonès i el Tarragonès. El dia acabarà amb mestral i tramuntana.

Dues cares

El dia ha començat força assolellat, tret d'algunes boires i boirines a les fondalades d'interior. Però el matí ha estat de sol en general. A la tarda augmentarà la nuvolositat per un front que entrarà per l'oest. Cauran alguns ruixats al Pirineu i en punts d'interior del nord-est. La cota de neu baixarà cap als 2.100 metres a l'oest i als 2.300 metres a la part oriental. Al vespre i la matinada també hi haurà ruixats en zones del litoral i prelitoral central, possiblement amb tempesta i, localment, amb intensitat forta.

Temperatures amb pocs canvis

A primera hora, la temperatura ha baixat una mica en conjunt, tret de punts del Pirineu, on ha pujat 2 o 3 ºC. Al migdia esperem valors més baixos al vessant nord del Pirineu, i una mica més elevats en punts del litoral i prelitoral central. Els extrems arribaran al voltant dels 27 ºC.

I diumenge...

D'una matinada amb risc d'alguns ruixats al litoral passarem a un dia amb força clarianes, però també amb núvols i algun possible xàfec cap al nord-est. La temperatura baixarà 2 o 3 ºC en molts indrets.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut