Tarda de cel assolellat i menys fred en general

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest dissabte, l'anticicló està més retirat cap a l'oest de l'Atlàntic, amb una pressió central de 1.040 hPa. Catalunya queda sota la perifèria anticiclònica, i hi haurà una mica de vent del nord i el nord-oest als dos extrems del país. El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat l'avís per onatge.

Pocs núvols

La tendència continuarà sent de pocs núvols. Veurem un cel ben blau, en general, amb l'excepció del vessant nord del Pirineu, que continuarà mig ennuvolat a estones. El vent del nord també pot generar alguns núvols alts a sotavent del Pirineu.

Matí menys fred a muntanya

Tenim un altre matí de fred rigorós a primera hora, tot i que hem tingut valors en ascens, sobretot en zones altes de muntanya. A la resta, valors una mica més alts que els de divendres, fins i tot puntualment més baixos en algunes zones on ha fet menys vent. Per contra, l'ambient al migdia no serà tan fred. Les màximes pujaran dels 2 ºC fins als 6 ºC o 8 ºC, puntualment més al Pirineu.

I diumenge...

Els paràmetres del temps seran semblants: anticicló, vent i menys fred. Veurem alguns núvols més, sempre més compactes al vessant nord del Pirineu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut