El temps amb una tranquil·litat efímera per gaudir

Aprofiteu aquests dies de sol i caloreta, perquè s'acosta un contundent canvi de temps

Néstor GómezActualitzat

En pocs dies passarem de l'estiuet actual del qual estem gaudint, amb valors superiors als 25 ºC, a un ambient hivernal, amb màximes que amb prou feines arribaran als 15 ºC. Ara per ara, estem sota el paraigua d'un gran i potent anticicló que ens dona garantia de bon temps fins divendres.

Notícia relacionada: "El fred de debò ja el tenim a tocar"

Sol i tramuntana

Un cop més, el dia serà radiant, un dia esplèndid amb sol arreu del país i durant tota la jornada. Només les boires matinals trauran el nas per trencar la monotonia del temps matinal. Cap al migdia ja s'hauran dissipat. El vent serà la variable nova. La tramuntana bufarà amb força a l'Empordà fins a primera hora de la tarda i després minvarà però no desapareixerà. La mar estarà alterada a l'Alt Empordà.

Màximes de 27 ºC

Mantingueu a la retina les temperatures del migdia, perquè en breu les trobareu a faltar. Tant el matí com el vespre seran frescos o freds i una bona màniga llarga serà ben necessària per sortir al carrer. En canvi, durant les hores centrals del dia l'ambient serà més que agradable, amb màximes de 24 ºC al Pirineu, i les més altes del dia arribaran als 27 ºC.

I els propers dies...

Gran domini del sol fins divendres. Després, canvi de temps amb arribada d'aire fred que tombarà les temperatures cap a un ambient hivernal

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut