Un dia amb tot tipus de temps

El temps no es decanta, ni carn ni peix

Néstor GómezActualitzat

L'atmosfera no acaba d'estabilitzar-se per la presència d'una zona de baixes pressions situades al nord d'Algèria i Tunísia. Una situació que envia vent de gregal i una mica de llevant cap a la costa peninsular i d'aquí els núvols i l'absència de dies radiants de sol.

Núvols convectius sobre el mar (Rosa M. Ballesta)

Més núvols

Durant la matinada han caigut alguns ruixats febles que s'han passejat per la meitat nord del país amb registres de 3 a 10 l/m². Paraigua obert durant el matí a les comarques de Girona per unes pluges que entraran per l'Alt Empordà i avançaran i es dissiparan cap a Osona i el Vallès. A la resta del país, el cel estarà variable. Potser, on lluirà més el sol serà a les comarques de Ponent i a l'Alt Pirineu. A la tarda, Catalunya quedarà esquitxada per petits ruixats que cauran a qualsevol punt del nord del país, la majoria febles.

Temperatures estancades

L'ambient es mantindrà fresc, al matí i al vespre. Al migdia, les temperatures seran suaus amb valors màxims que rondaran els 24 ºC

I els propers dies...

Estem a l'espera d'una llevantada que pot descarregar amb força al País Valencià i a les Illes. Però cal esperar una mica per veure si arribarà a casa nostra o no. La primera zona del país on cauran les pluges seran les Terres de l'Ebre, el punt més afectat per la manca de pluges durant els darrers mesos i els darrers anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut