Els ruixats intensos minven en extensió però no desapareixen

Durant tot el dia, núvol que passi núvol que podrà descarregar alguns ruixats. La pluja tornarà a ser intensa a partir de la tarda

Néstor GómezActualitzat

Si bé durant el matí tindrem una treva en el temps, no us fieu pas. Els ruixats intensos tornaran. Una bossa d'aire fred situada en el centre peninsular fa que estiguem a la part més inestable de la pertorbació, on es poden desenvolupar les grans nuvolades que comporten aiguats. Les pluges d'ahir al Maresme van marcat nous rècords.

Núvols, clarianes i aiguats

Després de les pluges de la matinada i de primeres hores matí que han marxat per les comarques de Girona, el matí és més tranquil amb núvols i alguna petita escletxa de sol. Però no us fieu pas, els ruixats tornaran al matí de forma aïllada. Ara bé, igual que ahir, les pluges s'intensificaran i guanyaran en extensió a partir del migdia. Els primers ruixats apareixeran durant el matí pel Camp de Tarragona, a primera hora de la tarda poden ser intenses a les comarques de Barcelona i després es desplaçaran cap a les de Girona. El Servei Meteorològic de Catalunya té activat l'avís de pluja intensa.

Temperatures ben curtes

L'absència de sol i l'aire tan humit farà que les temperatures al migdia es quedin curtes, similars a les registrades de dilluns o una mica més altes. En tot cas, els valors més alts del dia rondaran només els 20 ºC.

I els propers dies...

Divendres encara hi haurà ruixats, fins i tot, intensos a l'est del país durant el matí i la tarda. Afortunadament, el bon temps coincidirà amb l'arribada del cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut