Més ruixats i tronades

Un altre dia d'ambient xafogós, però vespre fresc i de ruixats i tronades a la tarda

Actualitzat

A primera hora tornaran a repetir-se els ruixats i les tronades en alguns punts del litoral i pre-litoral de la Csoata Daurada i Costa Central, tot i que després les nuvolades es trancaran ràpidament i acabarà imposant-se el sol a tota la costa la resta del dia. En aquest sector, l'ambient serà molt càlid i xafogós.

Un dia insegur

Per seguir la tradició del temps dels dies d'aquest mes de maig, avui es tornarà a repetir la situació que s'ha fet més freqüent aquest més: la inseguretat, en la que acaba passant gairebé tot pel que fa al temps. Al matí clarianes amb moltes estones de Sol, però també amb alguns bancs de boira que es trencaran molt ràpidament al matí. Al migdia farà més sol i a la tarda les nuvolades acabaran donant ruixats i tronades, més freqüents al nord, però també algunes a les zones de muntanya del sud i fins i tot a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Les precipitacions del matí podrien descarregar amb força i amb tempesta, mentre que a la tarda sembla que seran més ruixats de més curta durada.

Acaba el mes de maig

El mes de maig acabarà amb un temps més assolellat i també més tranquil. Dijous farà més sol, especialment al matí, mentre que a la tarda pot tornar a caure algun ruixat, però en aquest cas, sembla que es concentraran al Pirineu. Les temperatures iniciaran un ascens que es mantindrà els següents dies, com per donar la benvinguda al juny amb un ambient ja calorós.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut