Molt bona visibilitat aquest matí des de Bellver de Cerdanya (Jordi Rubira)
Molt bona visibilitat aquest matí des de Bellver de Cerdanya (Jordi Rubira)

Dimecres, el paraigua marxa de vacances

Arriben dies de tranquil·litat, amb poc moviment meteorològic

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica fa un gran pas, amb les pertorbacions allunyades cap al Regne Unit i el centre d'Europa. Amb aquesta situació a casa nostra, ulleres de sol i molta protecció solar.

Més sol i pocs ruixats

Un cop més, si viviu a la Costa Central, potser quan sortiu dimecres, de bon matí, veureu els carrers molls. Serà per les pluges que poden caure de matinada, que seran de curta durada i se n'aniran a primera hora del matí. A la resta del país, el matí serà plàcid i radiant. A partir del migdia canviarà un mica el cel. Creixeran núvols a la Catalunya Central i al Pirineu, i a la resta del país apareixeran algunes teranyines de núvols alts. Els núvols a l'entorn del Montseny poden ser una mica amenaçadors.

Temperatures amunt

A poc a poc, les temperatures remuntaran. L'ambient agradable del migdia dels darrers dies a l'interior i al Pirineu tendirà a ser més càlid. Les temperatures més altes rondaran els 34 ºC a les Terres de l'Ebre, al pla de Lleida i al Bages. La xafogor augmentarà a la costa.

I els propers dies...

Arriba una segona meitat de setmana amb el temps clàssic d'estiu, amb sol i temperatures cada cop més càlides. Els ruixats només apareixeran algunes tardes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut