Fred tot el dia i neu a cotes baixes cap al tard

Arrenca el dia amb estones de sol i s'acabarà amb núvols i neu a cotes baixes. S'acosta una important glopada d'aire fred. L'abric, la bufanda i els guants seran els nostres aliats més fidels dels propers dies.

Actualitzat

Una nova pertorbació arribarà durant la segona meitat del dia i portarà canvis importants, tant de fred com de neu.

Del sol als núvols. Les clarianes del matí tenen les hores comptades; els núvols s'imposaran a partir del migdia a tot l'oest del país. El dia també començarà amb boires al nord de la Catalunya Central, des del Segrià fins al Bages i Osona. Les temperatures matinals baixaran molt lleugerament a la Depressió Central i a les comarques de Girona.

A la tarda, el cel es taparà i la neu apareixerà al Pirineu i Prepirineu occidental, a una cota de 600 metres al vessant sud i a qualsevol cota a la cara nord. A mesura que avanci la tarda, la neu arribarà a la resta del Pirineu, de manera anecdòtica, amb una cota que començarà a 800 metres i després baixarà arreu cap als 500 metres. A darrera hora del dia, la neu pot agafar a cotes baixes al massís del Port, si bé serà força feble. Les màximes es mantindran sense canvis.

I els propers dies...

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut