Tarda de pocs núvols en general

Dimecres recuperem un cel més assolellat en conjunt, amb nuvolades menys importants. El risc de ruixats quedarà concentrat al Pirineu. Les temperatures diürnes pujaran

Alberto AlcántaraActualitzat

La retirada de la bossa d'aire fred en les capes altes atmosfèriques afavoreix un temps més encalmat, tot i que l'anticicló no recupera posicions. Les baixes pressions relatives dominen a casa nostra.

Pocs núvols

Hem tingut una matí amb molts pocs núvols. A la major part de les comarques ha dominat el sol o la sensació de sol, donat que els núvols que han arribat han estat molt prims.

A la tarda, els núvols d'evolució creixeran al voltant del Pirineu, el prelitoral i les serralades del nord-est. Pot caure algun ruixat puntual i minso cap al Pirineu oriental. Al final vespre poden arribar nous núvols prims per ponent, molt trencats.

Més contrast tèrmic

La diferència entre les temperatures mínimes i màximes es farà més gran: les mínimes han baixat d'1 a 4º C en general, tret d'alguns punts de Lleida on s'han mantingut o han pujat. Les màximes pujaran també al voltant d'un parell de graus, tret de la façana litoral, on es mantindran, i del sud del país, on pujaran més.

I els pròxims dies...

La situació es presenta una mica indefinida i, per tant, es farà obligatori el seguiment del dia a dia. Dijous, la nuvolositat tornarà a estar més present i es reactivaran més ruixats.  Per la Diada de divendres, els xàfecs podrien repetir-se, en principi localitzats sobre el terç nord del país.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut