Dia rúfol amb retirada del fred sever

El fred dona un respir al mateix temps que la cota de neu s'enfila cap als 2.000 metres

Néstor GómezActualitzat

Després de dies i dies parlant de fred intens, de gelades i glaçades, diem adeu a l'aire fred per submergir-nos en una bombolla d'aire càlid que farà pujar la pluja fins als 2.000 metres. Aprofiteu aquesta suavitat tèrmica, perquè el fred tornarà.

Cel cobert i poc més

De bon matí encara farà, però durarà poc. Els núvols avançaran d'oest a est i cobriran tot el país. A partir de mig matí hi haurà poc espai per a les escletxes de sol. Les precipitacions del dia es concentraran a l'Alt Pirineu, amb una cota de neu que pujarà dels 600 metres al matí, als 1.200 al migdia i assolirà els 2.000 metres a última hora de la jornada. A la tarda s'escaparà algun plugim a Ponent i a les Terres de l'Ebre.

Temperatures amunt

El canvi de les masses d'aire, del fred a la càlida, ha fet pujar les temperatures matinals entre 5 i 10 graus i es mantindrà així al llarg del dia i totes les cotes. El fred intens de primera hora del matí no es repetirà a darrera hora de la jornada. A més, no farà tant de fred com dimarts. Les temperatures al migdia seran suau malgrat la presència dels núvols. Les temperatures més altes del dia rondaran els 14 ºC.

I dijous...

No fa net. Cel variable amb temperatures més suaus.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut