Dia de vent fort i més sol que neu

La majoria de comarques catalanes, amb avís per vent

El sistema frontal que ens creuarà durant el matí, focalitzat sobretot al Pirineu i a les comarques de Tarragona, serà el responsable de les ventades que tindrem a Catalunya. El Servei Meteorològic de Catalunya té activat l'avís per vent a gran part del país.

Cops de vent de la fins a primera hora del matí:

  • → 134 km/h a Rojals, Conca de Barberà
  • → 134 km/h a l'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp
  • → 116 km/h a Espot 2.500 metres, Pallars Sobirà

Sol i ventades

El temps serà assolellat durant tot el dia, amb boires matinals a les comarques interiors de Barcelona. A la tarda i al vespre tindrem la novetat de l'aparició d'alguns ruixats entre la Costa Brava sud i la costa Central. En paral·lel, a la Vall d'Aran el cel estarà cobert tot el dia amb algunes febles nevades a l'entorn dels 1.000 metres.

Dia de ventades. Les més intenses seran fins al migdia, de mestral a les Terres de l'Ebre, de ponent al pla de Lleida i de nord al Pirineu. En tot els casos superaran amb facilitat els 90 km/h.

 

 

Temperatures en lleuger descens

Les temperatures mínimes i màximes reculen una mica. Les temperatures més càlides de la jornada rondaran els 18 ºC.

I els propers dies...

Dijous el vent es retirarà i tornaran les boires. El canvi de temps més important de la setmana coincidirà amb el cap de setmana i afectarà directament el Pirineu, amb vent i neu. Veurem els propers dies com serà aquest canvi de temps del cap de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut