Josep Oriol
Cel amb núvols i papallones dansant

Dels ruixats i els núvols cap al sol

Terra moll només al matí. Una línia de núvols ens creuarà durant la primera meitat del dia amb ruixats, i a la tarda farà més sol. L'ambient serà una mica càlid al migdia.

Néstor GómezActualitzat

Si us lleveu ben d'hora i veieu que el cel està cobert, no us amoïneu: el sol tornarà. Una línia de núvols creuarà el país de sud a nord de matinada i primeres hores del dia. Hi haurà poques cconseqüències, només alguns ruixats, ja que les altes pressions de l'anticicló situat al Mediterrani en desdibuixaran els efectes.

Dels núvols i els ruixats al sol. El terra s'ha llevat moll a les comarques del litoral de Tarragona i en alguns punts de Barcelona i Pirineu. Durant el matí, les febles precipitacions marxaran cap al nord del país i es dirigiran cap a França. A la tarda, el sol lluirà per les comarques de Tarragona i sud de Lleida amb tendència a avançar cap a Barcelona, els núvols encara romandran al Pirineu i comarques de Girona.

Ambient càlid al migdia. Les temperatures mínimes han pujat, ja que els núvols de la nit han evitat que la radiació de terra s'escapés, amb valors a l'interior més propers als 10 ºC que no pas als 5 ºC. Pel que fa a les màximes, l'ambient serà una mica càlid al migdia a Ponent i la Catalunya central amb valors de 25 ºC o lleugerament més altes.

I per Sant Jordi?

Anar al contingut