Darrer dia de sol i arribada d'ínfimes novetats

Que l'estabilitat no t'enganyi: persisteix la situació de matins freds i migdies dolços

Néstor GómezActualitzat

La bonança meteorològica a la qual estem submergits tindrà continuïtat uns dies més, gran part del que queda de setmana. La setmana que ve s'esperen canvis contundents, que ens fa ser optimistes, per l'arribada de fred i de precipitacions. Ho seguirem amb atenció.

Sol i alguns núvols

Temps assolellat amb algunes boirines matinals a les planes i conques del Prepirineu i de la Catalunya Central. La novetat del dia serà l'aparició d'alguns núvols baixos a la costa sud catalana que aniran a més de cara al vespre. En cap cas s'esperen precipitacions.

Temperatures estàtiques

L'absència de moviment atmosfèric farà que, un dia més, tinguem un temps molt estable. Això farà que les temperatures variïn poc d'un dia per l'altre. De bon matí farà fred a tot l'interior, amb glaçades dins i fora del Pirineu. En canvi, el migdia serà ben agradable amb unes màximes que superaran a molts indrets els 20 ºC i, fins i tot, s'enfilaran cap als 22. Hi haurà inversió tèrmica a primera hora del dia.

I els propers dies...

L'estabilitat es manté tot i l'aparició d'alguns núvols prims. Potser diumenge estarà més tapat i amb algunes febles precipitacions.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut